Την Κυριακή 27/6 η Γ.Σ. στην Δαμάστα

Την επόμενη ημέρα της ομάδας μετά τον υποβιβασμό στα τοπικά πρωταθλήματα ξεκινάνε σιγά σιγά στην Δαμάστα, με την διοίκηση να ενημερώνει την ημερομηνία για την Γενική Συνέλευση.

Η Δαμάστα που υποβιβάστηκε φέτος στα τοπικά πρωταθλήματα μετά την πρώτη της παρουσία στην ιστορία της στα Εθνικά πρωταθλήματα, θέλει να οργανώσει τη νέα χρονιά.

Έτσι την Κυριακή 27 Ιουνίου στις 11:00 το πρωί αναμένεται να γίνει η Γενική Συνέλευση, όπου εκεί θα βγει το νέο Δ.Σ., ενώ θα συζητηθεί και η επόμενη ημέρα.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021 και ώρα 11 το πρωί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της Δαμάστας θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Ομίλου Δαμάστας.

Τα θέματα της διαδικασίας είναι απολογισμός, αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης και προτάσεις σχετικά με την οργάνωση και την λειτουργία του σωματείου.

Προσκαλούνται όλα τα μέλη του σωματείου όπως δώσουν το παρών στην ετήσια Γενική Συνέλευση του ΑΟ Δαμάστας.
ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.