Σέντρα 21/8 στην Super League 1!

Το Σάββατο 21 Αυγούστου θα κάνει… πρεμιέρα η Super League 1, για τη ποδοσφαιρική περίοδο 2021-22, όπως αποφασίστηκε από την Διοργανώτρια Αρχή, ένα αίτημα που έγινε δεκτό από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Όπως ανακοινώθηκε από την Ομοσπονδία, εγκρίθηκε το αίτημα της Super League 1 για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος στις 21 Αυγούστου, ενώ παράλληλα, έγινε γνωστό, πως θα δημιουργηθεί σχολή για διασώστες και σεμινάρια πρώτων βοηθειών σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ.

Η ανακοίνωση-ενημέρωση της ΕΠΟ, αναφέρει: «Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις.

ADVERTISING

Την πραγματοποίηση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Ενώσεων-Μελών της Ε.Π.Ο. την Δευτέρα 19 Ιουλίου με μοναδικό θέμα τις Τροποποιήσεις Καταστατικού της Ομοσπονδίας. Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη εξαιτίας μη επαρκούς χρόνου διαβούλευσης επί των προσφάτως προτεινομένων από την UEFA και την FIFA τροποποιήσεων καταστατικού, οι οποίες διαβιβάστηκαν στην Ομοσπονδία μετά την επίσκεψη τεχνικού κλιμακίου εμπειρογνωμόνων των διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών.

Την επανέναρξη του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Άμμου, κατόπιν σχετικής εισήγησης της Επιτροπής Διοργανώσεων.

Τη δημιουργία σχολών για διασώστες και την οργάνωση και διεξαγωγή σεμιναρίων πρώτων βοηθειών με την υποστήριξη του ΕΚΑΒ για την κάλυψη αθλητικών γεγονότων, κατόπιν εισήγησης της Ιατρικής Επιτροπής.

ADVERTISING

Την έγκριση του αιτήματος της Super League 1 για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος στις 21 Αυγούστου 2021.

Την έγκριση του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών 2021/2022.

Την έγκριση έκθεσης πεπραγμένων της Εκτελεστικής Επιτροπής από 1/6/2020 έως 31/5/2021 (διοικητικός απολογισμός).

ADVERTISING

Την έγκριση του προϋπολογισμού της περιόδου 1/1/2022 – 31/12/2022».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content