Το ευχαριστώ της Δούκα στις γυναικείες ομάδες Εργοτέλη, ΟΦΗ και Αστέρα Ρεθύμνου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η προπονήτρια της Γυναικείας ομάδας του Εργοτέλη ευχαρίστησε εκτός την ομάδα της και τον ΟΦΗ με τον Αστέρα Ρεθύμνου για την παραχώρηση αθλητριών για την δημιουργία Μικτής ομάδας Γυναικών Κρήτης.

Μάλιστα σήμερα στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί και φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην γυναικεία ομάδα του Εργοτέλη και την So Cal από την Καλιφόρνια στο Μαρτινέγκο.

Η ενημέρωση της:Θέλω να ευχαριστήσω τις Γυναικείες Ομάδες Ποδοσφαίρου Εργοτέλη ΟΦΗ και Αστέρα Ρεθύμνου για την παραχώρηση κάποιων αθλητριών τους προκειμένου να φτιαχτεί μια άτυπη Μικτή Ομάδα Γυναικών Κρήτης για την διεξαγωγή εκδήλωσης/φιλικού παιχνιδιού απέναντι στην γυναικεία ομάδα So CaL του Λος Άντζελες της Καλιφόρνια σήμερα στο Ηράκλειο! ΚΥΡΙΕΣ μου ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία!

Αύριο στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί δεύτερη εκδήλωση/φιλικό μεταξύ της Γυναικείας Ομάδας του Εργοτέλη με την So Cal στο Μαρτινεγκο”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.