Πρόσκληση της ΕΠΣΗ στα σωματεία σε Γενική Τακτική Συνέλευση!

Με επιστολή της η ΕΠΣΗ κάλεσε τα σωματεία σε Τακτική Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 26 Ιουλίου στο γήπεδο του ΠΟΑ!

Αναλυτικά η επιστολή της ΕΠΣΗ αναφέρει: ” ΠΡΟΣ: ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΑΣ

ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ

ADVERTISING

ΘΕΜΑ: Σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Σωματείων –Μελών της ΕΠΣΗ

Κύριε Πρόεδρε,

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του ισχύοντος Καταστατικού της ΕΠΟ και του καταστατικού της ΕΠΣ Ηρακλείου και την υπ. Αριθμ. 79/07.06.2021 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΗ,

ADVERTISING

Σ Υ Γ Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε

Τακτική Γενική Συνέλευση των Σωματείων – Μελών της ΕΠΣΗ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021 και ώρα 18.00  στο Γήπεδο του ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (ΠΟΑ).

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ADVERTISING

  1. Ανάγνωση καταλόγου  και επικύρωση πληρεξουσίων αντιπροσώπων για την διαπίστωση  απαρτίας.
  2. Εκλογή τριών (3) γραμματέων για την τήρηση των πρακτικών της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης σύμφωνα με το καταστατικό Άρθρο 28 παρ.2 όπου προεδρεύει ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ Άρθρο 28 παρ. 1.
  3. Την έγκριση των διοικητικών πεπραγμένων της Εκτελεστικής Επιτροπής για το έτος 2020.
  4. Ανάγνωση και έγκριση Οικονομικού απολογισμού- έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής για το Οικονομικό έτος 2020 (1/1/2020-31/12/2020).
  5. Ανάγνωση και έγκριση προϋπολογισμού του επόμενου έτους 2021.
  6. Εγγραφή νέων Σωματείων στη δύναμη της ΕΠΣ.
  7. Διάφορα θέματα

Σε περίπτωση κατά την οποία συντρέξουν λόγοι ανωτέρας βίας λόγω της ενδημούσης πανδημίας του covid-19, είτε η Ε.Ε. είτε η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΣΗ δύναται με απόφαση της, που θα γνωστοποιηθεί προς όλα τα μέλη της, να ορίσει τη διεξαγωγή της Γ.Σ. με χρήση σύγχρονης ψηφιακής πλατφόρμας που υποστηρίζει την ταυτόχρονη επικοινωνία, με εικόνα και ήχο.

Εάν δεν υπάρξει απαρτία η Γενική Συνέλευση, χωρίς άλλη πρόσκληση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα Δευτέρα 26/07/2021 στον ίδιο τόπο και ώρα 19.00 (Άρθρο 27 παρ. 2 του καταστατικού της ΕΠΣΗ).

ADVERTISING

Κάθε Σωματείο εκπροσωπείται στην Τακτική Γενική Συνέλευση από ένα Τακτικό και ένα αναπληρωματικό αντιπρόσωπο (Άρθρο 22  παρ. 1  του καταστατικού της ΕΠΣΗ).

Οι αντιπρόσωποι με τους αναπληρωτές τους, ορίζονται με απόφαση του Δ.Σ. του Σωματείου (Άρθρο 21 παρ. 2 του καταστατικού της ΕΠΣΗ).

Κάθε αντιπρόσωπος μπορεί να εκπροσωπήσει μόνο ένα Σωματείο (Άρθρο 29 παρ. 2 του καταστατικού της ΕΠΣΗ).

Κάθε Σωματείο διαθέτει μία ψήφο (Άρθρο 22 παρ. 2 του καταστατικού της ΕΠΣΗ).

Τα πληρεξούσια των αντιπροσώπων για την νομιμοποίηση τους πρέπει να κατατεθούν στα γραφεία της Ένωσης έως την Τρίτη 20 Ιουλίου 2021 και ώρα 12.00 (Άρθρο 21 παρ. 3 του καταστατικού της ΕΠΣΗ).

Το πληρεξούσιο μπορείτε να το κατεβάσετε πατώντας ΕΔΩ και στη συνέχεια αφού το συμπληρώσετε να το καταθέσετε στην ΕΠΣΗ

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content