Ο ΕΑΚΗ καλωσορίζει την Εθνική ομάδα βόλεϊ γυναικών στο Ηράκλειο

Στο νησί μας και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας η Εθνική ομάδα βόλεϊ γυναικών η οποία θα πραγματοποιήσει προετοιμασία στο κλειστό του Λίντο ενόψει του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Μάλιστα ο ΕΑΚΗ με ανακοίνωση του καλωσόρισε την εθνική μας ομάδα τονίζοντας πως είναι μεγάλη τιμή να βρίσκεται το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο Ηράκλειο για την προετοιμασία του.

Η ανακοίνωση αναφέρει:  “Η Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού Αθλητικού κέντρου Ηρακλείου (EAKH), καλωσορίζει την Εθνική ομάδα βόλει γυναικών στο Ηράκλειο.

👉Η Εθνική μας, θα κάνει στο «σπίτι μας», στο ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, την προετοιμασία της, για την συμμετοχή της στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα και αυτό αποτελεί ύψιστη τιμή για μας, καθώς μετά απο δεκαετίες θα φιλοξενηθεί στο Λίντο, μια Εθνική ομάδα.

👉Καλωσορίζουμε επίσης στο Ηράκλειο, τον τιμ μάνατζερ της Εθνικής ομάδας Βαγγέλη Περόπουλο, ένα προπονητή που έχει αφήσει το στίγμα του στο βόλει του Ηρακλείου.

👉Να σημειωθεί εκ μέρους του ΕΑΚΗ, την αποστολή της Εθνικής, υποδέχθηκε, στο αεροδρόμιο, το μέλος του Δ.Σ. και πρώην αθλήτρια και προπονήτρια βόλει, Μαρία Παπαδάκη, η οποία αποτελεί τον συνδετικό κρίκο του ΕΑΚΗ, με την Εθνική ομάδα και το πρόσωπο που θα φροντίσει να μην λείψει τίποτα στα κορίτσια της Εθνικής ομάδας, στο διάστημα που θα μείνουν στο Ηράκλειο. #eakh 🏐🔝

Διοικούσα Επιτροπή Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.