Αποχαιρέτησε με τραπέζι τη χρονιά η Δαμάστα!

Με χαμόγελα παρά το γεγονός ότι η χρονιά δεν εξελίχτηκε με τον επιθυμητό τρόπο, αποχαιρέτησαν τη σεζόν στη Δαμάστα, καθώς το βράδυ της Κυριακής ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γιώργος Πολυχρονάκης προσκάλεσες σε τραπέζι το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Στόχος όλων στη Δαμάστα είναι η άμεση επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες και παρά το γεγονός πως η χρονιά δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δείπνησαν όλοι μαζί για τελευταία φορά τη φετινή χρονιά.

Το δελτίο τύπου της Δαμάστας αναφέρει: «Μπορεί το τελικό αποτέλεσμα να μην ήταν το επιθυμητό, όμως είναι δεδομένο ότι μέσα από την φετινή του πορεία ο ΑΟ Δαμάστας κέρδισε πολλά πράγματα, έδωσε ευκαιρίες στα νέα παιδιά, ήταν μια οικογένεια που πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό, διεκδικώντας το στόχο της παραμονής.

ADVERTISING

Το βράδυ της Κυριακής ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γιώργος Πολυχρονάκης προσκάλεσε το ποδοσφαιρικό τμήμα σε ένα τραπέζι που έγινε στο «50-50» κλείνοντας έτσι επίσημα η σεζόν για τον ΑΟ Δαμάστας και με την ευχή όλων σύντομα η ομάδα να επιστρέψει και πάλι στις εθνικές κατηγορίες…».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content