Διατηρεί το ρόστερ του ο Ρούβας

O Ρούβας μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή, Νίκο Τσερεβελάκη, έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, όπου μεταξύ άλλων, ο πρώτος στόχος ο οποίος είναι η διατήρηση του υπάρχον ρόστερ, μέρα με την μέρα υλοποιείται.

Οι άνθρωποι του Ρούβα, σε συνεργασία πάντα με τον τεχνικό της ομάδας, έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για τη νέα σεζόν και μέχρι στιγμή, η πλειοψηφία του ρόστερ είναι θετική στο να παραμείνει στο σωματείο της Γέργερης και τη νέα σεζόν.

Παράλληλα, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν προσεγγίσει ορισμένους ποδοσφαιριστές χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι δεδομένο, ενώ έχουν κλείσει και ορισμένα φιλικά για μέσα στο καλοκαίρι. Όσον αφορά το κομμάτι του γηπέδου, η προετοιμασία εκτός απροόπτου, θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Γέργερης καθώς ακόμη δεν είναι έτοιμο το γήπεδο της ομάδας.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.