Έκλεισε η χρονιά με… με τραπέζι στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Μια αρκετά δύσκολη χρονιά λόγω του κορωνοϊού, έκλεισε με… τραπέζι για την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, με όλα τα μέλη της ομάδας να περνάνε χαλαρές στιγμές.

Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ μπορεί να μην κατάφερε στο τέλος να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, ωστόσο έκανε μία τεράστια προσπάθεια που μόνο θετικές εντυπώσεις άφησε! Σε μια ευχάριστη βραδιά με την συνοδεία φαγητού και όχι μόνο, η οικογένεια της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, είχε την ευκαιρία να χαλαρώσει και να περάσει όμορφες στιγμές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ: «Μια δύσκολη χρονιά, ελέω των συνθηκών που επικράτησαν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, ολοκληρώθηκε για την ομάδα μας και οι τίτλοι τέλους της σεζόν έπεσαν με το καθιερωμένο τραπέζι.

Σε μια ευχάριστη βραδιά με την συνοδεία εκλεκτού φαγητού και όχι μόνο, η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Εργαζομένων Κρήτης ΣΥΝ.ΚΑ είχε την ευκαιρία να χαλαρώσει και να περάσει όμορφες στιγμές.

Μια χρονιά που άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων σε όλους καθώς η εξαιρετική εικόνα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.