Μ. Κουτεντάκης: «Στόχος της ομάδας είναι να πρωταγωνιστεί»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του ΑΟΤ, έκανε στο Grandsport.gr ο Μιχάλης Κουτεντάκης ο οποίος επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας του Τυμπακίου.

Ο ίδιος εξήγησε πως επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια για τον ίδιο, ενώ τόνισε πως κάτι χρωστάει στον ΑΟΤ, του οποίου στόχος είναι φυσικά να πρωταγωνιστήσει.

Για την επιστροφη στον ΑΟΤ ο Μιχάλης Κουτεντάκης δήλωσε: «Επιστρέφω σε γνώριμα μέρη για εμένα, σε μία ομάδα που αγάπησα και αγαπήθηκα. Πιστεύω πως αυτή η ομάδα κάτι μου χρωστάει και κάτι της χρωστάω και εγώ. Θεωρώ ότι μέσα από το οργανωμένο σωματείο που θα υπάρξει ότι είναι καιρός να πρωταγωνιστήσουμε και να επιτύχουμε τους στόχους μας

Θα ήθελα σε αυτή την προσπάθεια να βοηθήσουν όλοι όσοι ασχολούνταν παλαιότερα αλλά και τώρα στην ομάδα, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο για να είμαστε ικανοποιημένοι στο τέλος της χρονιάς.

Τις επόμενες ημέρες θα επιλέξω προσεκτικά το τιμ που θα είναι μαζί μου στην ομάδα και πιστεύω πως θα είναι το καλύτερο για την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου σε αυτή τη σπουδαία χρονιά που έρχεται για την ομάδα».

Για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας και για το αν  θα υπάρξουν πολλές αλλαγές ο ίδιος ανέφερε: «Τους περισσότερους παίκτες που είναι χρόνια στην ομάδα αλλά και αυτούς που έχουν έρθει τους γνωρίζω και έχω εικόνα για εκείνους. Θεωρώ ότι θα γίνουν προσθαφαιρέσεις και μιλώντας λίγο με τους διοικούντες επισημάναμε κάποια θέματα που θα πρέπει να προσέξουμε.

Για τους στόχους της ομάδας για τη νέα χρονιά: «Στόχος μας είναι ο ΑΟΤ να πρωταγωνιστεί και να πάρει το πρωτάθλημα!»

Όσο αναφορά τους προσωπικούς του στόχους ο Μιχάλης Κουτεντάκης δήλωσε: «Είναι μία τυχερή χρονιά για μένα και θεωρώ ότι ήρθε και για μένα η στιγμή να δώσω αυτό που θέλει η ομάδα και να πάρω και εγώ αυτό που στοχεύουμε.  Το κυριότερο για μένα είναι να ενωθεί η ομάδα γιατί αν ο ΑΟΤ ενωθεί και εξωαγωνιστικά θα είναι πολύ δυνατός».

Τέλος, για το πώς αισθάνεται που επιστρέφει στην μεγάλη του αγάπη, ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε: «Είναι σίγουρα μεγάλη μου χαρά να επιστρέφω στην ομάδα αλλά ταυτόχρονα είναι και μία μεγάλη ευθύνη αλλά πιστεύω ότι στο τέλος θα πάνε όλα καλά για εμάς».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.