Διεθνές τουρνουά Πάντελ τον Οκτώβριο στο Ηράκλειο!

Το Ηράκλειο ετοιμάζεται να υποδεχτεί μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση και αυτή τη φορά, σε ένα από τα αθλήματα με ταχεία…ανάπτυξη, το Πάντελ!

Μεγάλη επιτυχία του «Sport Point» που «φέρνει» τη διοργάνωση, κάτι που προανήγγειλαν σε αποκλειστική τους συνέντευξη στο Grandsport.gr οι άνθρωποι που σύστησαν το άθλημα στο Ηρακλειώτικο κοινό, οι Αντώνης Μαρκαντωνάκης-Γιώργος Τζουλιαδάκης.

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την διάδοση του αθλήματος στην Κρήτη ετοιμάζεται, καθώς το Ηράκλειο ετοιμάζεται να υποδεχτεί ένα διεθνές τουρνουά.

Συγκεκριμένα το «Sport Point» μετά από μεγάλη προσπάθεια και παρά τις όποιες δυσκολίες, ήρθε σε συμφωνία με την Madison, η οποία Madison αντιπροσωπεύει το World Padel Tour με τις δύο πλευρές να συμφωνούν για 4ήμερο τουρνουά με παίκτες από την Ισπανία και ολόκληρο τον κόσμο.

Παράλληλα σύμφωνα τα όσα έγιναν γνωστά, θα μπορούν όσοι θέλουν να το παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν σε αυτό, ανάλογα την κατηγορία.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.