Υπερηφάνεια στο Λίντο για τον Μ. Καρανδινό

Υπερήφανοι νιώθουν οι άνθρωποι του Λίντο για την κλήση του Μενέλαου Καρανδινού στην Εθνική Παίδων για τις προπονήσεις στις 8-9 Ιουνίου, καθώς από ηλικία πέντε ετών μέχρι δεκατεσσάρων, αποτελούσε μέλος της ακαδημίας του αείμνηστου Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Λίντο το 2010 μέχρι το 2019, όταν επιχλήθηκε από τον ΟΦΗ για να μετακινηθεί στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ.

Η κλήση του στην Εθνική σκόρπισε χαμόγελα στους ανθρώπους του Λίντο, αφού βλέπουν ένα ακόμα παιδί που ξεκίνησε το ποδοσφαιρικό του ταξίδι από την ομάδα να τα πηγαίνει εξαιρετικά και να ανεβαίνει επίπεδα συνεχώς, αποτελώντας τον 7ο αθλητή της ακαδημίας, που κλήθηκε στις μικρές εθνικές ομάδες.

Στην ανακοίνωσή τους, οι άνθρωποι του Λίντο, ανέφεραν: «Η διοίκηση, τα στελέχη αλλά και οι προπονητές της ακαδημίας του Λίντο, εκφράζουμε την περηφάνια μας, για την κλήση του Μενέλαου Καρανδινού στην Εθνική Ομάδα Παίδων (U17) για προπονήσεις στις 8 & 9 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής γεννήθηκε το 2005 και ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τις ακαδημίες του Λίντο, συγκεκριμένα από το 2010 έως και το 2019 όταν και επιλέχθηκε από τους «μελανόλευκους» και μετακινήθηκε στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Σύσσωμη η οικογένεια του Λίντο του ευχόμαστε κάθε επιτυχία, τόσο στις υποχρεώσεις του με την Εθνική, όσο και με τον ΟΦΗ».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.