Χωρίς νερό μέχρι την Τετάρτη 9/6 η Θέρισσος

Η ΔΕΥΑΗ με ανακοίνωση της ενημέρωσε τους πολίτες της Θερίσσου ότι θα υπάρξει διακοπή ύδρευσης στην περιοχή από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη, λόγω εργασιών.

Χωρίς νερό θα παραμείνουν για δύο ημέρες οι κάτοικοι της Θερίσσου αφού η ΔΕΥΑΗ ενημέρωσε ότι θα πραγματοποιηθούν έργα για την σύνδεση νέου δικτύου.

Η ενημέρωση του ΔΕΥΑΗ αναφέρει: “Η ΔΕΥΑΗ ενημερώνει ότι πρόκειται να πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή ύδρευσης στην περιοχή της Θερίσσου από σήμερα Τρίτη 8 Ιουνίου έως και αύριο Τετάρτη 9/6. Η διακοπή στην υδροδότηση θα γίνει στο πλαίσιο των εργασιών απομόνωσης του παλαιού δικτύου ύδρευσης της περιοχής, μετά την αντικατάσταση του, προκειμένου να προχωρήσουν οι συνδέσεις στο νέο δίκτυο.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διανομή του νερού καθημερινά στον πενταψήφιο αριθμό 11122 (χωρίς κωδικό κλήσης 2810) ή στο 2810-339050 (αστική χρέωση)”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.