Να κρατήσει τον «κορμό»

Να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές που αγωνιζόντουσαν πέρυσι με τη φανέλα της ομάδας και από ‘κει και πέρα, να ενισχυθεί περαιτέρω εφόσον υπάρξουν κενά ή θέσεις που θα κριθούν ότι χρειάζονται ενίσχυση, θέλει ο Γιώργος Φιολιτάκης και αυτό έχει «μεταφερθεί» στους ανθρώπους της ομάδας.

Στην Αγία Βαρβάρα, έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, διατηρώντας στο «τιμόνι» της ομάδας τον Γιώργο Φιολιτάκη, κάτι που έφερε χαμόγελα και ικανοποίηση, καθώς αποτελούσε τον αρχικό στόχο της διοίκησης και πλέον από κοινού θα συνεχίσουν τον σχεδιασμό, σχεδιάζοντας το ρόστερ της νέας περιόδου.

Ο Γιώργος Φιολιτάκης, έχει μεταφέρει στη διοίκηση την πρόθεσή του να διατηρηθεί στο ρόστερ, η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών, μάλιστα ο ίδιος και το διάστημα της «καραντίνας» είχε επαφή με τους ποδοσφαιριστές του και ήδη έχει συνομιλήσει με περισσότερους εξ’ αυτών.

Αρχικά, βάσει σχεδιασμού, θα «κλείσουν» οι παίκτες της ομάδας, αυτοί δηλαδή που αγωνίστηκαν πέρυσι με την φανέλα της Αγίας Βαρβάρας και στη πορεία, εφόσον κριθεί σκόπιμο και αναγκαίο, θα γίνουν προσθήκες, στα σημεία όπου θα χρειαστεί, πάντα βάσει των όσων επιθυμεί ο Γιώργος Φιολιτάκης.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.