Διερευνητικές επαφές στον Δία

Το ενδεχόμενο συγκρότησης ενός νέου δυνατότερου διοικητικού συμβουλίου, εξετάζουν στον Δία, σε μία προσπάθεια εύρεσης ανθρώπων που έχουν την διάθεση και την δυνατότητα να ασχοληθούν διοικητικά με την ομάδα, προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να συνεχίσει να συμμετάσχει στα τοπικά πρωταθλήματα.

Τα τελευταία χρόνια, ο Δίας έχει στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό στον «στρατιώτη» της ομάδας, Γιώργο Χαβάκη, καθώς ουσιαστικά αποτελεί τον άνθρωπο «κλειδί» για το σωματείο και χωρίς τη δική του συμβολή, δεν θα μπορούσε -ενδεχομένως- να συμμετάσχει στα πρωταθλήματα.

Πλέον, ο ίδιος, έχοντας «κουραστεί» σε μεγάλο βαθμό, αναζητά ανθρώπους να πλαισιώσουν το νέο διοικητικό σχήμα, στη προσπάθεια του αυτή, υπάρχει ανταπόκριση ως έναν βαθμό, όμως δεν έχει φέρει μέχρι στιγμής τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Οι προσπάθειες αυτές συνεχίζονται, με καθημερινές επαφές των ανθρώπων του Δία και ιδιαίτερα του ίδιου του Γιώργου Χαβάκη και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, σύντομα θα συγκροτηθεί νέο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο θα κληθεί να αποφασίσει για τα ζητήματα του σωματείου και ένα εξ’ αυτών, είναι αυτό του προπονητή.

Ο Τίμος Σταματάκης, δεν έχει μέχρι σήμερα συζητήσει με τους ανθρώπους του Δία, βρίσκεται εν αναμονή των εξελίξεων και θα αποτελέσει το πρώτο θέμα που θα κληθεί να λύσει το νέο διοικητικό συμβούλιο, μόλις συγκροτηθεί.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.