Κράτησαν και Κουτζαβασίλη τα Χανιά!

Την επέκταση της συνεργασίας με τον Φώτη Κουτζαβασίλη, τον φύλακα άγγελο της εστίας, ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση της ΠΑΕ Χανιά, με τον ίδιο, να κάνει και την πρώτη του δήλωση μετά την επίτευξη της συμφωνίας, αναφέροντας μεταξύ άλλων «όταν βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον που σε γεμίζει απόλυτα, τότε η απόφαση είναι εύκολη».

Ο Φώτης Κουτζαβασίλης, κατέγραψε φέτος 26 συμμετοχές, διατηρώντας απαραβίαστη την εστία του στις μισές απο αυτές, αποτελώντας πολύτιμη μονάδα για την Χανιώτικη ομάδα. Ο έμπειρος τερματοφύλακας έπειτα από την ανανέωση του συμβολαίου του δήλωσε τα εξής: «Όταν βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον που σε γεμίζει απόλυτα, η απόφαση παίρνεται πολύ εύκολα. Η χαρά μου είναι μεγάλη που θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για τον ίδιο μεγάλο στόχο όλοι μαζί. Να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα και τα υπόλοιπα θα τα πούμε μέσα στο γήπεδο χωρίς λόγια».

Στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ Χανιά, αναφέρει: «Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα και εκ των αρχηγών της ομάδας Φώτη Kουτζαβασίλη.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 26 συμμετοχές, διατηρώντας στα μισά παιχνίδια την εστία του απαραβίαστη. Με τις 13 “ανέπαφες εστίες” ήταν πρώτος στη σχετική λίστα του πρωταθλήματος, έχοντας “κρατήσει το μηδέν” σε 12 παιχνίδια της κανονικής περιόδου. Συνολικά σε δύο σεζόν κάτω από την εστία της ομάδας μας έχει 45 επίσημες συμμετοχές (οι 44 στο πρωτάθλημα) και 22 “ανέπαφες εστίες”».