Συνεχίζει στον Μοχό ο Γ. Ποντίκαλης

Στον πάγκο του Μοχού για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα παραμείνει ο Γιώργος Ποντίκαλης, δίνοντάς τα χέρια με τους ανθρώπους του σωματείου. Υψηλοί στόχοι για τη νέα περίοδο, τι δήλωσε ο Γιώργος Ποντίκαλης μετά τη συμφωνία του με τον Μοχό. 

Ο Γιώργος Ποντίκαλης συναντήθηκε με τους ανθρώπους του Μοχού και συμφώνησε να συνεχίσουν τη συνέργασία τους, με τον ίδιο, να είναι απόλυτα ευχαριστημένος από εκείνους αλλά και οι διοικούντες, είναι ικανοποιημένοι από τα όσα είδαν από την έμπειρο τεχνικό κατά τη διάρκεια των περασμένων δύο χρόνων.

Παράλληλα, ο Γιώργος Ποντίκαλης προανήγγειλε και τη παραμονή της πλειοψηφίας των παικτών στο ρόστερ για τη νέα περίοδο, ενώ ξεκαθάρισε πως στόχος τους είναι να επαναφέρουν αρχικά την ομάδα στην Α1 ΕΠΣΗ.

Με αφορμή τη συμφωνία αυτή, ο Γιώργος Ποντίκαλης, μίλησε στο Grandsport.gr, τονίζοντας αρχικά: «δεν χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να επέλθει συμφωνία, το μόνο που είπαμε, ήταν να συνεχίσουμε το έργο των προηγούμενων δύο χρόνων, γιατί έμεινε ημιτελές πέρυσι, να συνεχίσουμε το έργο αυτό και αυτό που είχαμε συμφωνήσει όταν ανέλαβα την ομάδα».

Στη συνέχεια, αναφορικά με τους στόχους του Μοχού, ο ίδιος ήταν ξεκάθαρος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «στόχος μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε και εάν μπορέσουμε να ανεβάσουμε την ομάδα στην Α1 ΕΠΣΗ, πιστεύω πως εκεί ή και ακόμα ψηλότερα θα πρέπει να βρίσκεται η ομάδα, αλλά με άλλα μυαλά και όχι τα προηγούμενα, όταν δαπανούσαν πολλά χρήματα με συνέπεια να το βρει αυτό στη συνέχεια η ομάδα μπροστά της».

Σχετικά με το ρόστερ της ομάδας και τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, ο Γιώργος Ποντίκαλης ανέφερε: «εχουμε καλό υλικό, θέλουμε να βοηθήσουμε και τους παίκτες της περιοχής να εξελιχθούν και να αγωνιστούν τιμώντας τη φανέλα της ομάδας, νομίζω πως στο ρόστερ μας έχουμε και καλούς έμπειρους αλλά και ποιοτικούς μικρούς, ίσως τους καλύτερους μικρούς της κατηγορίας, απ’ ότι συζητήσαμε με τον πρόεδρο, θα παραμείνουν μάλλον όλοι οι παίκτες για να συνεχίσουμε το έργο που έχουμε αφήσει στη μέση ή μάλλον για να το πω ορθότερα, στην αρχή».