Επικεντρώθηκε στο «αγκάθι» του «Μητρώου»

Στο… αγκάθι του μητρώου επικεντρώθηκε η σημερινή τηλεδιάσκεψη της εκτελεστικής επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, καθώς όπως τονίστηκε, δεν μπορεί να παρθεί καμία απόφαση όσο αναφορά τα τοπικά πρωταθλήματα, δίχως την επίλυση του ζητήματος του «μητρώου» το οποίο εφόσον δεν ξεπεραστεί, θα αφήσει εκτός πρωταθλημάτων τη πλειοψηφία των ομάδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr, οι άνθρωποι της ΕΠΣ Ηρακλείου, ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης για τις προσωπικές επαφές που έχουν με τους ανθρώπους των ομάδων, με τους οποίους το τελευταίο διάστημα, υπάρχει συχνή επικοινωνία, έτσι ώστε, όσο το δυνατόν περισσότερα σωματεία να ενταχθούν στο «μητρώο».

Όπως ανέφεραν στην ΕΠΣΗ, ελάχιστες είναι οι ομάδες που αυτή τη στιγμή μπορούν άμεσα να ενταχθούν στο μητρώο, κάτι που εφόσον οι υπόλοιπες δεν το πράξουν, δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν ούτε στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΗ, αλλά ούτε και στα πρωταθλήματά της.

Αποφασίστηκε, να συνεχιστεί το μπαράζ επαφών με τα σωματεία, προκειμένου να ενταχθούν όσο το δυνατόν περισσότερα στο μητρώο ενώ θα ζητηθεί από την Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, να αλλαχτεί το ισχύον πλαίσιο, αν και ουσιαστικά, αυτό αποτελεί αρμοδιότητα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του Υπουργείου Πολιτισμού-Αθλητισμού.

Όσο αναφορά τις ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων αλλά και το «μοντέλο» αυτών, δεν πάρθηκε καμία απόφαση, ενώ έγιναν συζητήσεις επί του θέματος, χωρίς όμως να παρθεί καμία απολύτως απόφαση

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.