Ξεκινάει ο σχεδιασμός στο Ρούβα

Η ομάδα του Ρούβα αφού «έκλεισε» με το θέμα του προπονητή και θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν με τον Νίκο Τσερεβελάκη στον πάγκο του σωματείου, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Γέργερης έχουν ως στόχο να ξεκινήσουν την προετοιμασία για τη νέα σεζόν στις 19 Ιουλίου εφόσον το νέο πρωτάθλημα ξεκινήσει αρχές Σεπτεμβρίου, ειδάλλως αν καθυστερήσει η πρεμιέρα, τότε ίσως να μεταφερθεί μία εβδομάδα αργότερα, η έναρξη της προετοιμασίας.

Η Διοίκηση σε συνεργασία πάντα με τον προπονητή, θα μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές για την ανανέωση της συνεργασίας τους αλλά και ποιοι θέλουν να αποχωρήσουν, ενώ θα κοιτάξουν και για τη ενίσχυση του ρόστερ, σε θέση όπου θεωρούν πως έχουν ανάγκη. Παράλληλα θέλουν μέσα στο καλοκαίρι να δώσουν κάποια φιλικά παιχνίδια, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.