«Πέρασε» από τα…Μισίρια και τερμάτισε στην 7η θέση ο Άρης Σούδας!

Ο Άρης Σούδας είχε εξασφαλίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την παραμονή του στην κατηγορία, ενώ με την μεγάλη νίκη του με 1-3 επί του υποβιβασμένου Αστέρα Ρεθύμνου, ολοκλήρωσε τη χρονιά με νίκη και ανανέωσε την θέση του στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και της επόμενης περιόδου.

Ο Άρης Σούδας ήταν η μοναδική ομάδα με κίνητρο στο παιχνίδι και προσπάθησε από τα πρώτα λεπτά να βρει το πολυπόθητο γκολ για να απαλλαγεί από το όποιο άγχος. Στην ουσία η ομάδα της Σούδας ακόμα και με ήττα δύσκολα θα κινδύνευε, ωστόσο άπαντες στην ομάδα των Χανίων ήθελαν το γκολ που θα τους εξασφάλιζε σε πολύ μεγάλο βαθμό την παραμονή στην κατηγορία.

Ο χρόνος κυλούσε χωρίς κάποια μεγάλη ευκαιρία για τις δύο ομάδες, ενώ η ομάδα της Σούδας απείλησε σε δύο περιπτώσεις με τον Δρακάκη. Και ενώ τα πάντα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πήγαιναν ισόπαλες στα αποδυτήρια, η ομάδα των Χανίων κατάφερε στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους να πάρει το προβάδισμα.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα στο 46ο λεπτό του πρώτου μέρους ο Παπαθανασίου έκανε ωραία ατομική ενέργεια και με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ και έκανε το 0-1 για τον Άρη δίνοντας τεράστιο προβάδισμα στην ομάδα του για την εξασφάλιση της παραμονής.

Στο 67ο λεπτό του αγώνα ο Δρακάκης με πολύ ωραίο τελείωμα έκανε το 0-2 για την ομάδα των Χανίων και ουσιαστικά «κλείδωσε» την υπόθεση παραμονή. Οι γηπεδούχοι στο 72΄ μείωσαν το σκορ σε 1-2 με σκόρερ τον Κόκκαλη δίνοντας νέα «πνοή» στην ομάδα του.

Το τέρμα των γηπεδούχων δεν πτόησε ωστόσο τον Άρη Σούδας που στο 85΄ κατάφερε να φτάσει και σε τρίτο τέρμα χάρη σε μία τρομερή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μποτονάκη ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό σκορ.

ADVERTISING

Με αυτή την νίκη ο Άρης Σούδας κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία και μάλιστα τερμάτισε στην 7η τιμητική θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη πλευρά ο Αστέρας Ρεθύμνου, αποχαιρέτησε την κατηγορία τερματίζοντας στην 13η θέση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Ρεθύμνου (Ηλίας Ασπρομάτης): Παγιαλάκης, Χατζηκωνσταντίνου (46’ Γερωνυμάκης), Μελαδάκης (46’ Βλατάκης), Λάσα (75’ Σπυριδάκης), Ρότζεν, Νταγκουνάκης, Π. Κλειδής, Κόκκαλης (78’ Κούρο), Μπότος, Καψαλάκης (72’ Βάρδας), Γύπαρης.

ADVERTISING

Αρης Σούδας (Γιώργος Τζατζιμάκης): Καλαμαρίδης, Παπακαστρήστιος, Δρακάκης (82’ Παγωνάκης), Κολομπάκης (46’ Μ.Γ. Παπαδάκης), Μποτωνάκης, Ρουσάκης (73’ Μαναρώλης), Πατελάκης, Ροκάκης, Σούλιαρης (86’ Σκοπελίτης), Στεφανίδης (82’ Ντακάκης), Παπαθανασίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ