AEEK ΣΥΝΚΑ-Ηρόδοτος: Να «κλείσουν» θετικά την κανονική περίοδο οι «κυανόλευκοι»

Ο Ηρόδοτος αναδείχθηκε πρωταθλητής του 10ου ομίλου της Γ Εθνικής την περασμένη αγωνιστική και θέλει σήμερα να κλείσει θετικά την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, απέναντι στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, στο πλαίσιο της 15ης και τελευταίας αγωνιστικής.

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι με… πολλά νεύρα, ο Ηρόδοτος επικράτησε του ΑΟΑΝ με 1-0, χάρις το τέρμα του Νίκου Λουμπάκη στα τελευταία λεπτά του αγώνα και πλέον αφού αναδείχθηκε πρωταθλητής, περιμένει τον αγώνα μπαράζ ανόδου.

Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, μετέβη την προηγούμενη αγωνιστική στη Δαμάστα για τον αγώνα με την ομώνυμη ομάδα, σε ένα παιχνίδι χωρίς στόχο για την Χανιώτικη ομάδα, όπου κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία με σκορ 2-2, χάρις τα δύο πέναλτι των Κόλα και Τσίτα.

Ο τεχνικός του Ηροδότου, Μανώλης Σκύβαλος, θα έχει αρκετές απουσίες για το επικείμενο παιχνίδι, καθώς απών θα είναι οι τιμωρημένοι Ζαφείρης, Ποτουρίδης, Καργιωτάκης, Γκίνη, Αργκιλέσι και οι τραυματίες Κανδηλάκης και Γιάννης Κοιλιάρας.

Από την άλλη, ο προπονητής της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, Γιώργος Ριτζάκης, επίλεξε να έχει μαζί τους στην αποστολή τους εξής: Αργυρουδάκης, Ασκητίδης, Αφράτης, Βαρουξάκης, Βασιλάκης, Βλαχάκης, Γιακουμάκης, Γιαννακούρος, Κόλα, Μάστορας, Μωραΐτης, Νικόλτσης, Νταγκουνάκης, Παληγεώργος, Περδικάκης, Σκουλάς, Στεφανίδης, Τσίτας, Φασαράκης, Φούσα.

Στη βαθμολογία ο Ηρόδοτος είναι πρωταθλητής έχοντας 35 βαθμούς, ενώ από την άλλη η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ βρίσκεται στην 4η θέση με 27 βαθμούς και θέλει τη νίκη ώστε να τερματίσει σε αυτή τη θέση.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Ραφαήλ Σταυρουλάκης, ενώ βοηθοί θα είναι οι κ.κ. Ματθαίος Βαρβαντάκης και Γεώργιος Βλαχάκης, όλοι από το Σύνδεσμο Ρεθύμνου.

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος:

[wpse_standing competition=”1027″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P