Έτοιμος ο Ηρόδοτος για την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Ο Ηρόδοτος αναδείχθηκε πρωταθλητής του 10ου ομίλου της Γ Εθνικής την περασμένη αγωνιστική, επικρατώντας με 1-0 του ΑΟΑΝ χάρις το τέρμα του Νίκου Λουμπάκη και το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Η ομάδα του Ηροδότου θα μεταβεί στα Χανιά με αρκετές απουσίες, καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Ζαφείρης, Ποτουρίδης, Καργιωτάκης, Γκίνη, Αργκιλέσι και οι τραυματίες Κανδηλάκης και Γιάννης Κοιλιάρας.

Η αποστολή θα αναχωρήσει νωρις το πρωί για τα Χανιά όπου θα γευματίσει σε κεντρικό ξενοδοχείο και έπειτα θα μεταβεί στο γήπεδο των Μουρνιών για τον τελευταίο αγώνα της κανονικής διαρκείας του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ηροδότου: «Με μεσημεριανή προπόνηση και rapid test ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των πρωταθλητών για τον αυριανό εκτός έδρα αγώνα απέναντι στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ!

Η ομάδα μας θα μεταβεί στα Χανιά με πολλές απουσίες αφού εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Ζαφείρης, Ποτουρίδης, Καργιωτάκης, Γκίνη, Αργκιλέσι και οι τραυματίες Κανδηλάκης, Κοιλιάρας Γιάννης. Η αποστολή θα αναχωρήσει νωρίς το πρωί για τα Χανιά όπου θα γευματίσει σε κεντρικό ξενοδοχείο και έπειτα θα μεταβεί στο γήπεδο των Μουρνιών για τον τελευταίο αγώνα της κανονικής διαρκείας.
Ο coach Μανώλης Σκύβαλος θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα εν όψη και της έναρξης των μπαράζ ανόδου που ακολουθούν».
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.