Μ. Ζερβίδης: «Δεν πιάσαμε υψηλά στάνταρ απόδοσης»

Δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του ο Μάριος Ζερβίδης, μετά το 0-0 της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ποσειδώνα, τονίζοντας πως δεν έπιασαν τα στάνταρ που είχαν σε προηγούμενα παιχνίδια, επίσημα και φιλικά.

Ο ικανός τεχνικός του Λίντο, αναφέρθηκε και στην αντίπαλη ομάδα, λέγοντας μεταξύ άλλων πως είχε συγκεκριμένο πλάνο, εννοώντας ουσιαστικά αμυντικό προσανατολισμό, κάτι που τους έκανε να εγκλωβιστούν στην τελική πάσα.

Στη δήλωση του, τόνισε χαρακτηριστικά: «ήταν ένα παιχνίδι όπου στο πρώτο μέρος ναι μεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες και είχαμε τον έλεγχο αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε το γκολ και να προηγηθούμε και αυτό συνέβη επειδή δεν πιάσαμε τα υψηλά στάνταρ απόδοσης που περιμένουμε και είχαμε σε προηγούμενα παιχνίδια.

Στην επανάληψη, ο αντίπαλος, ήταν περισσότερο οργανωμένος, κρατούσε καλά στην άμυνα και εμείς κάπου στη τελική πάσα ήμασταν εγκλωβισμένοι, δεν είχαμε το καθαρό μυαλό που έπρεπε. Μοιραία δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Είχαμε απέναντι μας μία πολύ οργανωμένη και με πλάνο ομάδα, που ήρθε σήμερα στο γήπεδο έχοντας συγκεκριμένο πλάνο και το κράτησε μέχρι τέλους, εμείς με… τεχνάσματα προσπαθήσαμε να το διασπάσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε και έτσι ήρθε το 0-0».