Ν. Σουτζής: «Δεν απειληθήκαμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού»

Ικανοποιημένος από τη τακτική προσέγγιση της ομάδας του εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά τη λευκή ισοπαλία με το Λίντο, ο Νίκος Σουτζής.

Ο προπονητής της ομάδας του Ποσειδώνα, τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά καθόλου, ενώ πρόσθεσε πως δεν θυμάται καν ευκαιρία του Λίντο. Ακόμα, αναφέρθηκε και στη φάση που ζήτησαν πέναλτι (στη τελευταία φάση του αγώνα) που σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν.

Στη δήλωση του μετά το τέλος του παιχνιδιού, τόνισε χαρακτηριστικά: «ήταν ένα παιχνίδι που ξέραμε, ότι θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα. Τακτικά, νομίζω η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλά, δεν απειληθήκαμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, δεν θυμάμαι μία ευκαιρία του Λίντο, μόνο μακρινά σουτ έξω από τη περιοχή.

Η ομάδα μου, είχε την κυκλοφορία της μπάλας και όποτε βρίσκαμε τον χώρο και τον χρόνο, απειλούσαμε. Νομίζω στο τέλος θα έπρεπε να μας δοθεί ένα πέναλτι που ζητήσαμε στο 95’ που κατ’ εμέ ήταν 100% και με αυτό θα μπορούσαμε να είχαμε κλέψει το αποτέλεσμα. Εύχομαι καλή συνέχεια στο Λίντο».