Ενιαία Super League 2 με 36 ομάδες!

Μετά από συζητήσεις που υπήρξαν «κλείδωσε» η συγχώνευση των SL2 με FL και η είσοδος των Β’ Ομάδων στη δεύτερη κατηγορία. Ερωτηματικό παραμένει ακόμη που θα αγωνίζεται ο ΟΦΙ και η ΑΕ Καραϊσκάκη, οι οποίες υποβιβάστηκαν από τη Sl2 τη φετινή χρονιά.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης ενημέρωσε όλες τις ομάδες της δεύτερης κατηγορίας και της Football League για το πλάνο που έχει από καιρό καταθέσει ώστε να ενοποιηθούν οι δύο κατηγορίες, ενώ στην «εξίσωση» πλέον μπήκε και η συμμετοχή των Β’ Ομάδων των «μεγάλων» της Super League 1.

Αυτή τη στιγμή στις 2 κατηγορίες υπάρχουν 32 ομάδες και τόσες θα παραμείνουν και στη νέα Super League 2, αλλά θα αυξηθούν σε 36 λόγω της συμμετοχής των 4 Β’ Ομάδων από την SL1.

Οι 36 ομάδες θα χωριστούν σε δύο ομίλους, των 18. Οι ομάδες που θα υποβιβαστούν από τη Football League θα βρίσκονται στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, ενώ τη θέση τους θα πάρουν οι 4 ομάδες που θα κερδίσουν την άνοδο από τα μπαράζ της Γ Εθνικής κατηγορίας.

Ετσι τη νέα SL2 όπως όλα δείχνουν, θα συγκροτούν οι φετινοί 12 της δεύτερης κατηγορίας, οι 4 Β’ ομάδες από τους «μεγάλους», 16 από τη φετινή FL και 4 που θα ανέβουν από τη Γ’.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.