Β ΕΠΣΗ ΓΙΟΥΧΤΑΣ Β

Με τρεις σημαντικές απουσίες στην πρεμιέρα ο Γιούχτας Β

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Με τρεις σημαντικές απουσίες στην πρεμιέρα ο Γιούχτας Β
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Με προβλήματα θα παραταχθεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Γιούχτας Β, καθώς ο Λεωνίδας Τιτομιχελάκης δεν θα είναι σε θέση να υπολογίζει σε τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τους Σμυρνάκη και Βασιλάκη οι οποίοι είναι εκτός καθώς έχουν υποστεί κάταγμα, ενώ τραυματίας παραμένει και ο Καλαϊτζής.

Αυτο σημαίνει πως δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστούν απέναντι στον Εργοτελη Β (27/9) για την 1η αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ!

Ωστόσο, παρά τις απουσίες, η ομάδα έχει ολοκληρώσει με θετικό πρόσημο την προετοιμασία της και είναι έτοιμη για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, από το οποίο ο Λεωνίδας Τιτομιχελάκης στοχεύει οι παίκτες του να δείξουν όρεξη και διάθεση για να μπουν με το δεξί στην νέα σεζόν.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΓΙΟΥΧΤΑΣ Β στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα