Δίπλα στον Ηρόδοτο ο Λ. Ρουσσάκης

«Μεθυσμένη πολιτεία» θυμίζει η Αλικαρνασσός καθώς δεν έχουν σταματήσει να γιορτάζουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του Ηροδότου, ενώ σήμερα, μετά το τέλος της προπόνησης, ο πρώην παίκτης της ομάδας και νυν προπονητής του ΟΦΑ Λευτέρης Ρουσσάκης, παρέθεσε δείπνο στους πρωταθλητές. 

Ο Λευτέρης Ρουσσάκης, έχει αγωνιστεί στον Ηρόδοτο, έχοντας στενές φιλικές σχέσεις τόσο με μέλη της διοίκησης όσο και με ποδοσφαιριστές και με αφορμή την επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος, παρέθεσε δείπνο στο κατάστημά του, το «Περί Ουσίας», που βρίσκεται στη Νέα Αλικαρνασσό.

Ουσιαστικά, τη μεγάλη επιτυχία με την κατάκτηση του πρωταθλήματος απο τον Ηρόδοτο, δεν την πανηγύρισε μόνο η ομάδα, αλλά ολόκληρη η περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού…

Ο Λευτέρης Ρουσσάκης, μπορεί να έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, συνεχίζοντας απο το… πόστο του προπονητή, όμως παράλληλα, συνεχίζει να είναι και δίπλα στις ομάδες, καθώς πέραν του Ηροδότου, έχει στηρίξει και άλλες ομάδες και των τοπικών κατηγοριών…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.