Συνεχίζει στα Δειλινά και ο Μ. Λαυρεντίου!

Στα Δειλινά θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά ο νεαρός ποδοσφαιριστής Μάνος Λαυρεντίου ο οποίος συμφώνησε με τη διοίκηση των «πρασίνων» για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Η ομάδα των Δειλινών έχει ξεκινήσει για τα καλά το σχεδιασμό της για τη νέα χρονιά και τις τελευταίες ημέρες έχει έρθει σε συμφωνία με αρκετούς ποδοσφαιριστές από το υπάρχων ρόστερ και για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο νεαρός παίκτης ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ θα αγωνιστεί για Τρίτη χρονιά ως ποδοσφαιριστής των Δειλινών, με την ομάδα να ανακοινώνει τη συμφωνία τους και να του εύχεται μία γεμάτη σεζόν.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟ Δειλινών αναφέρει: «ΜΑΝΟΣ ΛΑΥΡΕΝΤΙΟΥ ένας νεαρός ποδοσφαιριστής,  ιδιαίτερα ικανός,  συμφώνησε πλήρως με την διοίκηση αφού ο προπονητής τον ήθελε οπωσδήποτε στην ομάδα. Ο Λαυρεντίου   είναι γεννηθείς Μάρτιο 2003 με ύψος 1,86 θα είναι μια σημαντική δύναμη στην επιθετική γραμμή  της ομάδας. Ο Μάνος Λαυρεντίου προέρχεται από τις ακαδημίες του Ο.Φ.Η , εκεί για οκτώ συνεχή χρόνια μάθαινε τα μυστικά της μπάλας , είναι αριστεροπόδαρος επιθετικός με ικανότητα στο σκοράρισμα.

ΜΑΝΟ ΛΑΥΡΕΝΤΊΟΥ  ευχόμαστε μια γεμάτη χρονιά από κάθε άποψη!».