Στο Δημαρχείο Φαιστού εκπρόσωποι του Ζαρού!

Στο Δημαρχείο Φαιστού και συγκεκριμένα στο γραφείο του αντιδήμαρχου Αθλητισμου Γιάννη Φασομυτάκη, βρέθηκαν εκπρόσωποι του ΔΣ του Ζαρού, όπου έθεσαν επί τάπητος αρκετά σημαντικά θέματα τα οποία δρομολογούνται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ζαρού αναφέρει: «Στο Δημαρχείο Φαιστού και συγκεκριμένα στο γραφείο του αντιδήμαρχου Αθλητισμου Γιάννη Φασομυτάκη, βρέθηκαν εκπρόσωποι του ΔΣ της Ομάδας μας, όπου έθεσαν επί τάπητος αρκετά σημαντικά θέματα τα οποία δρομολογούνται!

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος Γιάννης Αλπαντάκης, με τους Γενικούς Αρχηγούς Βαγγέλη Σαριδάκη και Μάρκο Παπαδογιαννάκη συνάντησαν τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και συζήτησαν για την πορεία των παρακάτω έργων:

  1. Ολοκλήρωση εργασιών στο γήπεδο Ζάρου, βάσει μελέτης (αποδυτήρια, περίφραξη, βάψιμο, προβολείς)

2.Αξιοποιηση πρώην Σφαγείων Ζαρού και δημιουργία αθλητικού πολύκεντρου για μικρούς και μεγάλους.

3.Ολοκληρωση σύνδεσης αποχέτευσης.

Για όλα τα παραπάνω, έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις, είμαστε σε συχνά επαφή τόσο με το Υφυπουργείο Αθλητισμού όσο και με το Δήμο Φαιστου και ευελπιστούμε ότι το όραμα μας για την ομάδα μας και τη νέα γενιά, θα γίνει πραγματικότητα.

Παράλληλα,  Επιτροπή που έχει δημιουργηθεί “τρέχει” τα ποδοσφαιρικά θέματα με τις μεταγραφές και ανανεώσεις να έχουν τον πρώτο λόγο».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.