«Φτωχότερη» από σήμερα η οικογένεια του Εργοτέλη

Φτωχότερη είναι σήμερα η «οικογένεια» του Εργοτέλη, θρηνώντας την απώλεια του εκλεκτού φιλάθλου της ομάδας Μηνά Μαστρογιωργάκη. Με ανακοίνωσή του, ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης, εκφράζει τα συλλυπητήρια του, στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Η ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων», αναφέρει: «Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ θρηνεί για την απώλεια ενός εκλεκτού φιλάθλου του, του Μηνά Μαστρογιωργάκη.

Ο εκλιπών διετέλεσε μέλος των διοικητικών συμβουλίων των θυγατρικών ομάδων του Συλλόγου κατά καιρούς, ενώ ξεχώριζε για το πάθος και την ανιδιοτέλεια του για το Σύλλογο, χαρακτηριστικά που πέρασε και στα παιδιά του.

Το αγαπημένο του Μαρτινέγκο αποτελούσε το δεύτερο σπίτι του, εκεί μεγάλωσε άλλωστε από μικρό παιδί, σε εποχές δύσκολες για τον Σύλλογο, στις δεκαετίες 70′ και 80′.

Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τα παιδιά του και τον αγαπημένο του αδερφό, Γιάννη.

Το τελευταίο αντίο θα το πούμε σήμερα (1/6) στις 14.00 στο νέο Κοιμητήριο Ηρακλείο».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.