Πιθανό το «μοντέλο» δύο ομίλων στην Α1 ΕΠΣΗ!

Το ενδεχόμενο να διεξαχθεί και πάλι το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ σε δύο ομίλους των 9 ή 10 ομάδων, εξετάζουν στην ΕΠΣ Ηρακλείου, με το τοπίο να ξεκαθαρίζει μετά την ολοκλήρωση της Γ Εθνικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr, άνθρωποι της ΕΠΣ Ηρακλείου, εξετάζουν το ενδεχόμενο, να διαφοροποιήσουν το «μοντέλο» της Α1 ΕΠΣΗ, επιστρέφοντας και πάλι σε ένα πρωτάθλημα δύο ομίλων, όπως έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν με μεγάλη μάλιστα επιτυχία.

Στην ΕΠΣΗ, ουσιαστικά κάνουν σκέψεις για την επόμενη μέρα, όμως για να μπορέσουν να προχωρήσουν τον σχεδιασμό τους θα πρέπει πρώτα να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο στη Γ Εθνική, προκειμένου να δουν εάν θα υποβιβαστούν Ηρακλειώτικες ομάδες και μετέπειτα να αποφασίσουν.

ADVERTISING

Αυτό που αυτή τη στιγμή φαντάζει πιο πιθανό, είναι το νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ να διεξαχθεί με δύο ομίλους των 9 ομάδων, ενώ οι θέσεις που θα πρέπει να καλυφθούν για να συμπληρωθεί το παζλ των 18 ομάδων, θα προβιβαστούν από την Α2 ΕΠΣΗ.

Πράγμα που εφόσον συμβεί, ομάδες όπως Νέοι Εργοτέλη, Λίντο, Δειλινά και Αετός Ανωγείων, να βρίσκονται μία ανάσα από την άνοδό τους στην μεγαλύτερη τοπική κατηγορία.

Αξίζει να σημειωθεί, πως τα παραπάνω, στη παρούσα φάση είναι σκέψεις που κάνουν άνθρωποι της ΕΠΣΗ, όμως δεν έχει μέχρι στιγμής αποφασιστεί, το τι θα γίνει στα τοπικά πρωταθλήματα τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content