Εν αναμονή της αναδιάρθρωσης στον ΟΦΙ

Στον ΟΦ Ιεράπετρας αναμένουν την αναδιάρθρωση όπου αναμένεται να γίνει στη Super League 2 και στη Football League, κάτι που καθυστερεί τον σχεδιασμό του συλλόγου για την επόμενη σεζόν, διότι ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται του χρόνου οι «ασπρόμαυροι».

Ο τεχνικός της ομάδας, Τίμος Καβακάς, αποχώρησε από την ομάδα καθώς έληξε το συμβόλαιο του και δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «Ιεραπετρίτες» ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν το προσεχές διάστημα και άλλες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, μετά και τον Κούστα ο οποίος πήγε στη Λάρισα.

Η ομάδα του Λασιθίου βρίσκεται με τα… χέρια δεμένα, καθώς από τη στιγμή που δεν γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται του χρόνου, δεν μπορεί να κάνει αγωνιστικά τον σχεδιασμό της, διότι οι απαιτήσεις από την Super League 2, μέχρι και την Γ Εθνική, είναι προφανώς διαφορετικές.

Το μόνο που μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι της ομάδας, είναι να περιμένουν μέχρι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Football League, όπου στη συνέχεια θα γίνει η συζήτηση για την επικείμενη αναδιάρθρωση και η κρητική ομάδα θα γνωρίζει σε ποιο πρωτάθλημα θα αγωνίζεται τη σεζόν 2021-2022 και θα μπορέσει τότε να ξεκινήσει τον σχεδιασμό της.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.