Γενική Συνέλευση στον ΕΓΟΗ

Την Κυριακή 6 Ιουνίου, ο πρόεδρος του ΕΓΟΗ, Δημήτρης Κοροβέζος, με ανακοίνωση κάλεσε όλα τα μέλη του σωματείου, να παρευρεθούν στην ετήσια Γενική Συνέλευση της ομάδας.

Το θέμα της συνέλευσης όπου θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στις 12:00, θα είναι η τροποποίηση του καταστατικού του ΕΓΟΗ, ενώ αν δεν υπάρξει απαρτία, τότε η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί μία ώρα αργότερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου: «Ο Πρόεδρος του ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Ε.Γ.Ο.Η.) ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΡΟΒΕΖΟΣ καλεί τα Μέλη του Ε.Γ.Ο.Η. σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την Κυριακή 6η Ιουνίου 2021, με Θέμα την Τροποποίηση του Καταστατικού του Ε.Γ.Ο.Η. σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 30 του Νόμου 4726/2020 – ΦΕΚ Α 181/18.09.2020, στο Γήπεδο του Ε.Γ.Ο.Η. και ώρα 12.00΄ σε περίπτωση που δεν υπάρξει Απαρτία η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε μία ώρα Αργότερα δηλαδή 13.00 μ.μ.

Εντολή Προέδρου
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΤΕΛΙΝΤΑΔΑΚΗΣ».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.