Δύο λόγια για τον Σακόρ

Ο Νορβηγός μέσος αποτελεί παρελθόν από τον ΟΦΗ μετά από δύο χρόνια παρουσίας στον σύλλογο και ο Κώστας Παπαδόπουλος γράφει γι αυτά που πρόσφερε αλλά και αυτά που θα μπορούσε να κάνει με βάση τις ικανότητες του.

Το χειμώνα του 2019 ο ΟΦΗ αποκτούσε από την Γκέτεμποργκ το Βαγιεμπά Σακόρ, υπογράφοντας συμβόλαιο 2.5 χρόνων, βάζοντας στο… οπλοστάσιο του έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορούσε να κάνει την διαφορά στην μεσαία γραμμή με τον τρόπο παιχνιδιού του αλλά φυσικά και με τις ικανότητες που είχε να χειρίζεται την μπάλα.

Για τον Σακόρ δεν έχουμε να πούμε πολλά, αφού ήταν ένας ποδοσφαιριστής που όταν βρισκόταν στην καλή του ημέρα έκανε την διαφορά στην ομάδα βοηθώντας μάλιστα την τελευταία χρονιά στα πλέι άουτ τον ΟΦΗ να παραμείνει στην κατηγορία.

Πάντως ο Νορβηγός μέσος  δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση στον ΟΦΗ να κρατήσει μια σταθερή παρουσία μέσα στο γήπεδο και αυτό οφείλεται περισσότερο στην ατυχία του, αφού οι τραυματισμοί τον άφηναν συχνά πυκνά στα… πιτς χωρίς να καταφέρει να βρει ρυθμό και να δώσει στην ομάδα αυτά που μπορεί.

Σίγουρα οι τραυματισμοί και η αστάθεια του έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόφαση της διοίκησης να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του, αφού ο Νορβηγός μέσος στα 2.5 χρόνια παρουσίας του στο Ηράκλειο δεν μπόρεσε να δώσει αυτά που περίμεναν όλοι όταν ήρθε το χειμώνα του 2019.

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.