Α. Σκέντζος: «Μένει άλλος ένας τελικός για εμάς»

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του αλλά και τη νίκη… χρυσάφι εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Ανδρέας Σκέντζος.

Συγκεκριμένα για το παιχνίδι ανέφερε: Ήταν ένα παιχνίδι όπου κυριαρχούσε το άγχος της ομάδας μου, έπρεπε να υπάρξει θυσία, να κερδίσουμε το σημερινό παιχνίδι, ξέραμε ότι θα παίξουμε με ένα αντίπαλο που κλείνονται πολύ στην άμυνα τους και θα έβγαιναν στην κόντρα επίθεση. Αυτό που είπα και στους παίκτες από την πρώτη στιγμή, είναι να έχουμε υπομονή, και το γκολ μπορεί να έρθει στο πρώτο λεπτό, μπορεί και στο 90. Ήρθαν τα δύο γκολ στο τέλος του παιχνιδιού, το ένα στο 85 και το άλλο στο 90′, αυτό που ήθελα να πω, είναι να κρατήσω την εικόνα της ομάδας μου, από το πρώτο λεπτό, τον πιέσαμε τον αντίπαλο, δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι και πιο νωρίς, είχαμε δημιουργήσει φάσεις κλασσικές, μετά το δεύτερο γκολ και έτσι θα γινόταν πιο εύκολο για εμάς, αλλά αυτό που κρατάω είναι το πάθος, τη διάθεση των παικτών και όντως σήμερα σήμερα οι παίκτες μου ήταν νικητές. Θα ήθελα να αφιερώσω αυτή τη νίκη στο πρόεδρο επειδή ξέρω ότι κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για αυτή την ομάδα, να την έχει έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή και παρέχει τα πάντα.

Εμείς είχαμε ένα πλάνο παιχνιδιού, είχαμε το στόχο που ήταν η νίκη και μόνο η νίκη, και γι αυτό θα παίζαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο που θα σφύριζε ο διαιτητής και με δέκα παίκτες, με λιγότερο παίκτη που παίζαμε για μεγάλο διάστημα, δεν αλλάξαμε τα πλάνα μας, δεν αλλάξαμε τη φιλοσοφία, ήταν ίδια να πέτυχουμε γκολ, και έτσι προσπαθήσαμε να πετύχουμε τους τρεις βαθμούς που θέλαμε να πάρουμε”.

Για την τελευταία αγωνιστική με την Δαμάστα:Όπως είχα πει και στα παιδιά, σήμερα είναι ένας τελικός, τώρα μένει άλλος ένας τελικός που είναι με τη Δαμάστα. Με το ίδιο σκεπτικό θα παίξουμε, με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια νοοτροπία που είχαμε σήμερα. Ο στόχος μας πάλι είναι οι τρεις βαθμοί, ξέρουμε ότι η Δαμασκό θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος καθώς και αυτή χρειάζεται τους τρεις βαθμούς για να πάρει τη σωτηρία”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.