Άρης Σούδας-Γιούχτας: Ενδιαφέρουσα «μάχη» στη Σούδα

Ο Γιούχτας θα μεταβεί στα Χανιά, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Άρη Σούδας, στο πλαίσιο της 14ης και προτελευταίας αγωνιστικής του 10ου ομίλου της Γ Εθνικής, με τις δύο ομάδες να θέλουν το τρίποντο ώστε να ανέβουν κι άλλο βαθμολογικά.

Ο Γιούχτας σε ένα… τρελό παιχνίδι την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Αναγέννηση Ιεράπετρας, αν και βρέθηκε να χάνει με 1-3 μέχρι και το 75’, κατάφερε να κάνει μία επική ανατροπή και να πάρει τη νίκη με 5-3, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Κουτσογιαννάκη όπου έκανε χατ-τρικ, αλλά και τον Κατσικοκέρη.

Ο Άρης Σούδας την προηγούμενη αγωνιστική πήρε ένα… ξεκούραστο «τρίποντο» καθώς αντιμετώπιζε τον Άρη Ρεθύμνου, ο οποίος έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

ADVERTISING

Οι δύο ομάδες, έχουν αρκετές ομάδες από «κάτω» τους στη βαθμολογία, ωστόσο με δύο αγωνιστικές μαζί με τη σημερινή, να απομένουν, τίποτα δεν έχει κριθεί μαθηματικά, με τον Άρη Σούδας να βρίσκεται τρεις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνή ζώνη και το Γιούχτα έξι.

Ο τεχνικός του Άρη Σούδας, Γιώργος Τζατζιμάκης, θα υποδεχτεί την ομάδα των Αρχανών, με αρκετά προβλήματα, καθώς δεν θα έχει στη διάθεση του τους Νικολακάκη και Τσιμπρικίδη, ενώ στα προβλήματα προστέθηκε και ο τραυματίας Βαρδάκης. Αντίθετα ο Παπαθανασίου θα είναι διαθέσιμος για το σημερινό παιχνίδι και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Στη βαθμολογία ο Γιούχτας βρίσκεται στην 6η θέση με 23 βαθμούς και θέλει τη νίκη, προκειμένου να τερματίσει όσο πιο ψηλά μπορεί, στον βαθμολογικό πίνακα. Στην «αντίπερα όχθη», ο Άρης Σούδας βρίσκεται στην 7η θέση με 20 βαθμούς και θέλει τη νίκη, ώστε να φτάσει ακόμη πιο κοντά στην παραμονή του στην κατηγορία.

ADVERTISING

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Ταμπουρατζής Μιχαήλ από το Σύνδεσμο Λασιθίου, ενώ βοηθοί θα είναι οι κ.κ. Σκούτας Νικόλαος και Θεοδοσάκης Ζαχαρίας, από Χαλκιδική και Λασίθι, αντίστοιχα.

Αναλυτικά η βαθμολογία του κρητικού ομίλου:

[wpse_standing competition=”1027″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ