Το «ευχαριστώ» του Γιάννη Νικολιδάκη

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος για τη συνεργασία του με τους ανθρώπους του Ασημίου, τους ποδοσφαιριστές, τις διοικήσεις αλλά και ολόκληρη τη κοινωνία της περιοχής, είναι ο Γιάννης Νικολιδάκης, που μπορεί να αποχώρησε από την ομάδα, όμως με δήλωσή του, τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία τους.

Ο Γιάννης Νικολιδάκης, ως γνωστών δεν συνεχίζει στο Ασήμι, έχοντας πλέον αναλάβει καθήκοντα πρώτου προπονητή στην ΑΕ Φαιστού, στην ομάδα δηλαδή, που είναι και υπεύθυνος της ακαδημίας της, κάτι που έμοιαζε… αναπόφευκτο μετά την αποχώρηση του Χρήστου Ορφανουδάκη που έχει ενταχθεί στο επιτελείο του Ηροδότου.

Ο έμπειρος τεχνικός, με δήλωσή του, ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε στην ομάδα αυτά τα 3.5 χρόνια, ενώ χαρακτήρισε την ομάδα ως Νο1 φαβορί για την άνοδο, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι οι διοικήσεις πίστεψαν και στήριξαν το «δημιούργημα» του.

Στην δήλωση του, τόνισε χαρακτηριστικά: «στο Ασήμι πέρασα 3,5 υπέροχα χρόνια, θεωρώ ότι ο στόχος μας σε μεγάλο βαθμό επετεύχθη. Το 2017 όταν κλήθηκα από τη τότε διοίκηση του κ. Δασκαλάκη και του κ. Σαριδάκη, υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων και σε συνεργασία με το τότε συμβούλιο, φτιάξαμε αυτό το δημιούργημα που βλέπουμε σήμερα, βέβαια και οι μετέπειτα διοικήσεις, πίστεψαν, στήριξαν και επένδυσαν σε αυτό το δημιούργημα και θεωρώ πως χάρη σε αυτό, όποιος κι’ αν είναι ο επόμενος προπονητής της ομάδας, θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα και θα είναι το Νο1 φαβορί για την άνοδο.

Με την φυγή του Ορφανουδάκη από την Φαιστό, έπρεπε να φύγω και να συνεχίσω εκεί, οι συγκυρίες τα έφεραν έτσι.

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα, τον Κώστα Δασκαλάκη και τον Γιάννη Σαριδάκη που ήταν αυτοί που αρχικά με εμπιστεύτηκαν αλλά και τις επόμενες διοικήσεις, του Αντώνη Χατζάκη και του Νίκου Αεράκη, που ερχόμενοι στην ομάδα, είδαν αυτό το δημιούργημα, το στήριξαν και προσπαθήσαμε όλοι μαζί να το βελτιώσουμε.

Τους ευχαριστώ όλους προσωπικά, αλλά και όλα τα συμβούλια και τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία και φυσικά τον υπέροχο κόσμο του Ασημίου, ολόκληρη η κοινωνία της ευρύτερης περιοχής για την άψογη σχέση που είχαμε».