Ανανέωσαν με Βασιλόγιαννη τα Χανιά

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Ανδρέα Βασιλόγιαννη, ο οποίος εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, τον Φεβρουάριο του 2021!

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα των Χανίων, στην πορεία όπου έκανε φέτος, μετρώντας 22 συμμετοχές και έχοντας τέσσερα γκολ και δύο ασίστ.

Ο ποδοσφαιριστής των Χανίων, μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα, παραχώρησε δηλώσεις, τονίζοντας πως είναι πολύ χαρούμενος που συνεχίζει να είναι μέλος της ποδοσφαιρικής οικογένειας της ομάδας των Χανίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ και οι δηλώσεις του Ανδρέα Βασιλόγιαννη: «Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Βασιλόγιαννη.

Εντάχθηκε στην ομάδα μας τον περασμένο Φεβρουάριο και αποτέλεσε σημαντικό στέλεχος στην πορεία του β’ γύρου με 22 συμμετοχές, 4 γκολ και 2 ασίστ.

Έπειτα από την ανανέωση της συνεργασίας με την ΠΑΕ Χανιά ο 30χρονος ποδοσφαιριστής δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω να είμαι μέλος της ποδοσφαιρικής οικογένειας της ομάδας των Χανίων. Για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά εύχομαι να έχουμε υγεία και να καταφέρουμε μέσα από σκληρή δουλειά να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας».

Παράλληλα, η ομάδα των Χανίων, δημοσίευσε ένα βίντεο, με τα γκολ και τις ασιστ όπου είχε τη φετινή σεζόν, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής: