Λευκή ισοπαλία στο Λίντο

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν στο «Lido Soccer» η ομάδα του Λίντο με τον Ποσειδώνα για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Σε ένα παιχνίδι με λιγοστές κλασσικές ευκαιρίες που κρίθηκε περισσότερο σε δυνατές μονομαχίες, Λίντο και Ποσειδώνας δεν κατάφεραν να «νικήσουν» ουσιαστικά τις αντίπαλες άμυνες και μοιραία το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.

Από τη μία το νεανικό Λίντο, ήταν αρκετά δραστήριο, χωρίς την τεράστια ευκαιρία όμως, απείλησε ουσιαστικά με μακρινά σουτ αλλά και κάποιες στιγμές με προσωπικές ενέργειες, από την άλλη ο πιο έμπειρος Ποσειδώνας, έπαιζε με την… εμπειρία του, έχοντας φάσεις από στατικές φάσεις κυρίως και αντεπιθέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη τελευταία φάση του αγώνα, ο Ποσειδώνας ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα, κάτι που δεν καταλογίστηκε και στη συνέχεια ο κ. Χαραλαμπάκης σφύριξε για τελευταία φορά.

Λίντο: Καργάκης, Γιακουμάκης(55’ Νικολάου), Τσαγκαράκης, Δροσάτος, Κυριακάκης, Τσικνάκης, Χνάρης, Βουϊδάσκης, Παπαδάκης Ν., Μοχιανάκης(60’ Παπαδάκης Αντ.), Βαρβεράκης

Ποσειδώνας: Πενταράκης, Βασιλάκης, Σεληνιωτάκης, Ντελάκης, Τσαγκουρνής, Σημιανάκης(80’ Τερζάκης), Τριανταφυλλάκης, Ασλαματζίδης, Τζωρμπατζάκης(75’ Μανουσάκης), Μποζατζίδης(75’ Βυνιχάκης), Φουλεδάκης(75’ Αυγουστάκης – λ.τ. 80’ Καστρινός)