Παρελθόν από τον ΟΦΙ ο Γ. Μπέζας!

Παρελθόν από τη θέση του γενικού διευθυντή του ΟΦ Ιεράπετρας αποτελεί ο Γιώργος Μπέζας όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτησή του.

Ο κ. Μπέζας στην ανάρτησή του για την αποχώρησή του από την ομάδα της Ιεράπετρας ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο Θανάση Χηνόπουλο για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια ενώ ευχήθηκε στην ομάδα να επιστρέψει και πάλι στην δεύτερη Εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του αναφέρει: « Η συνεργασία μου με την ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας ολοκληρώθηκε. Στους 9 μήνες που εργάστηκα ως γενικός διευθυντής θεωρώ ότι έβαλα ένα λιθαράκι έτσι ώστε να οργανωθεί σωστά η ομάδα στην παρθενική συμμετοχή της στη Super League 2.

Θα ήθελα με αφορμή την αποχώρηση μου από την ομάδα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα στελέχη με τα οποία συνεργάστηκα. Ειδική αναφορά θέλω να κάνω σε δύο κομμάτια. Το ένα αφορά τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Θανάση Χηνόπουλο ο οποίος είναι κύριος με Κ κεφάλαιο.

Αξίζει την έμπρακτη στήριξη όλων καθώς κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσει όρθια την ομάδα. Το άλλο κομμάτι αφορά την πόλη της Ιεράπετρας η οποία στηρίζει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα και επιβάλλεται να συνεχίσει να το κάνει.

Είναι αξία αναφοράς η προσπάθεια που κάνει όλη η πόλη για αυτόν το σύλλογο. Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια και σύντομα ο ΟΦΙ να βρεθεί ξανά στην Super League 2 γιατί το αξίζει. Δυστυχώς δεν έζησα λόγω των συνθηκών με τον κορονοϊό τον παλμό και την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της ομάδας σε ένα γεμάτο Βουζουνεράκειο».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.