Β ΕΠΣΗ ΓΙΟΥΧΤΑΣ Β

Ετοιμάζεται για το πρώτο του φιλικό ο Γιούχτας Β΄

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Ετοιμάζεται για το πρώτο του φιλικό ο Γιούχτας Β΄
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Η ομάδα του Γιούχτα Β΄θα αντιμετωπίσει τη Δόξα Ηρακλείου στην πρώτη της φιλική αναμέτρηση για τη νέα σεζόν.

Το σύνολο του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη καθημερινά προπονείται στις εγκαταστάσεις του σωματείου, με τον ικανό τεχνικό να είναι πολύ ικανοποιημένος από τη συμμετοχή και τη δουλειά που γίνεται.

Πλέον, άπαντες ετοιμάζονται για την πρώτη αναμέτρηση της σεζόν, η οποία θα έχει τον χαρακτήρα του φιλικού ξεμουδιάσματος, με τον Τιτομιχελάκη να θέλει να δώσει συμμετοχή στους παίκτες του ρόστερ του και να δοκιμάσει όσα δουλεύονται στην προπόνηση το τελευταίο διάστημα.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (30/8/25) και θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Λίντο στις 18:00 το απόγευμα.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΓΙΟΥΧΤΑΣ Β στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα