Η Νέαπολη κοντά σε ένα στόχο… ακατόρθωτο!

Η ομάδα της Νεάπολης βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και από το… πουθενά έχει βάλει σοβαρές βάσεις για να παραμείνει στην κατηγορία.

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος οι “πράσινοι” αντιμετώπιζαν αρκετά προβλήματα, αφού όχι μόνο δεν είχαν προπονητή, αλλά και αρκετοί ποδοσφαιριστές αποχώρησαν από το σωματείο.

Η συνεργασία της Νεάπολης με τον ΠΑΝΟΜ, για δανεισμό ποδοσφαιριστών, αλλά και προπονητή, έδωσε κάποιες πιθανότητες, ωστόσο και πάλι η δουλειά θα ήταν αρκετά δύσκολη.

Παρόλα αυτά ο Γιάννης Κουλούρας δούλεψε… σκληρά όλο αυτό το διάστημα, προσπάθησε να αφήσει στην άκρη τα προβλήματα και να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο μια ομάδα που θα παλεύει για το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι.

Τα αποτελέσματα ήρθαν για τη Νεάπολη και πλέον κρατάει στα… χέρια της ένα ακατόρθωτο στόχο. Την παραμονή στην κατηγορία. Την  Κυριακή παίζει ένα παιχνίδι δίχως αύριο, κόντρα στον Πόρο στο Ατσαλένιο, και εφόσον φύγει με βαθμό ή βαθμούς θα έχει εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή του στην κατηγορία.

Η Νεάπολη είναι κοντά σε ένα μικρό… άθλο, αφού τα προβλήματα στην ομάδα ήταν αρκετά, κάνοντας πολλούς να την ξεγράψουν από την προσπάθεια της παραμονής, ωστόσο πλέον κρατάει τη τύχη στα… χέρια της!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.