Να… πληγώσει την παλιά του ομάδα

Την Κυριακή ο ΑΟΑΝ δίνει ένα ιστορικό παιχνίδι στη Νέα Αλικαρνασσό κόντρα στον Ηρόδοτο και για τον Νίκο Σουργιά είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι.

Ο νεαρός τεχνικός που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά την φετινή σεζόν στην ομάδα του ΑΟΑΝ θέλει να τελειώσει ότι άρχισε στην αρχή του πρωταθλήματος. Ο ΑΟΑΝ έχει εντυπωσιάσει όχι μόνο για τα αποτελέσματα που καταφέρνει να παίρνει, αλλά και με το ποδόσφαιρο που παίζει, αφού είναι μια ομάδα που θέλει να αγωνίζεται επιθετικά.

Την Κυριακή, έχει μπροστά της ένα τελικό, αφού σε περίπτωση που κερδίσει, θα κατακτήσει και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, μιας και την τελευταία αγωνιστική θα πάρει ξεκούραστα τρεις βαθμούς.

Στο παιχνίδι λοιπόν με τον Ηρόδοτο, ο Νίκος Σουργιάς θα τεθεί αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα, αφού  τον Ιούνιο του 2019, συμφώνησε να καθοδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο νεαρός τεχνικός που φέτος κάνει πολύ καλή δουλειά στον ΑΟΑΝ, θέλει να πληγώσει την πρώην ομάδα του και να γευτεί τη χαρά του πρωταθλήματος αλλά και της ανόδου γράφοντας την δική του ιστορία…