400 «νέα» καθίσματα στο Στάδιο Ελευθερίας

Την προμήθεια 400 καθισμάτων από το ΟΑΚΑ για τις ανάγκες του Σταδίου Ελευθερίας, ανακοίνωσε το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου.

Με ανάρτησή του στα επίσημα social media, το ΕΑΚΗ, έκανε γνωστό, πως προμηθεύτηκαν 400 νέα καθίσματα από το ΟΑΚΑ και τοποθετήθηκαν στο «Στάδιο Ελευθερίας», δίνοντας στη δημοσιότητα και φωτογραφίες.

Το Δελτίο Τύπου του ΕΑΚΗ, αναφέρει: «Το «λίφτινγκ» στο στάδιο Ελευθερίας συνεχίζεται.

Με ενέργειες της διοίκησης του ΕΑΚΗ, ήρθαν 400 νέα καθίσματα απο το ΟΑΚΑ και τα οποία και τοποθετήθηκαν ήδη στις κερκίδες του σταδίου Ελευθερίας, ομορφαίνοντας ακόμη περισσότερο το «παλατάκι» του Ηρακλείου.

Οπως τονίζει ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ Λευτέρης Ζερβός «στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας μεταξύ των εποπτευόμενων φορέων της Γενικής Γραμματείας αθλητισμού με ιδιαίτερη χαρά παραλάβαμε από το ΟΑΚΑ 400 καθίσματα τα οποία και τοποθετήθηκαν στις κερκίδες του Σταδίου Ελευθερίας. Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά τον πρόεδρο του ΟΑΚΑ κ. Νεκτάριο Βιδάκη, αλλά και τον Γενικό διευθυντή κ. Κωσταντίνο Χαλιορή, για την συμπαράσταση τους στην προσπάθεια που κάνουμε να δημιουργήσουμε ένα στάδιο Ελευθερίας που θα είναθι κόσμημα, για τον αθλητισμό.

Τα καθίσματα ταιριάζουν χρωματικά και με τα τείχη μας και σημιουργούν πιστεύω μια πολύ όμορφη εικόνα.

Οπως έχω ξαναπεί έχουμε το καλύτερο στάδιο στην Ελλάδα και πολύ σύντομα και με άλλες παρεμβάσεις που έχουμε προγραμματίσει, όλοι θαν χαιρόμαστε μια εξαιρετική αθλητική εγκατάσταση, πανέτοιμη να φιλοξενήσει μεγάλες διοργάνωσεις».

Να σημειωθεί ότι τα παλιά καθίσματα έχουν αφαιρεθεί στο σύνολο τους, όπως και τα δημοσιογραφικά θεωρεία, τα οποία είχαν σχεδόν διαλυθεί, καθώς ήταν τοποθετημένα για πάνω απο 40 χρόνια και δεν ήταν ασφαλή.

Μάλιστα, το επόμενο διάστημα, η διοίκηση του ΕΑΚΗ, θα τοποθετήσει νέα δημοσιογραφικά θεωρεία».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.