Και τώρα οι… δυο τους

Ιδιαίτερα κρίσιμη αποδείχθηκε η 13η αγωνιστική της Γ Εθνικής, καθώς Ηρόδοτος και ΑΟΑΝ με τις νίκες τους και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, είναι μεγάλοι διεκδικητές του τίτλου, ενώ την ερχόμενη Κυριακή θα τεθούν αντιμέτωποι στο μεγάλο παιχνίδι της Νέας Αλικαρνασσού.

Ο ΠΟΑ έμεινε εκτός διεκδίκησης, μετά το 0-0 με τον Πλατανιά, ενώ την ίδια ώρα η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ που ηττήθηκε 0-1 από την Νεάπολη έμεινε στους 26 βαθμούς, έξι βαθμούς πίσω απο τον πρωτοπόρο Ηρόδοτο.

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού επικράτησε 1-3 του Αστέρα Ρεθύμνου, λίγο πριν το μεγάλο ντέρμπι κορυφής με τον ΑΟΑΝ, με την ομάδα του Αγίου Νικολαόυ, να επικρατεί 3-0 της Δαμάστας.

ADVERTISING

Στο Γάζι, στο μεγάλο Ηρακλειώτικο ντέρμπι ανάμεσα στον Αλμυρό και τον Πόρο, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που με τον Ζέεντορφ Μέντες κατάφεραν να επικρατήσουν 1-0 και να “σπρώξουν” την ομάδα του Ανδρέα Σκέντζου στην ζώνη του υποβιβασμού.

Στις Αρχάνες, σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, ο Γιούχτας επικράτησε 5-3 της Αναγέννησης Ιεράπετρας με τον Κουτσογιαννάκη να σημειώνει τρία γκολ ενώ ο Κατσικοκέρης βρήκε δίχτυα δύο.

Ανάσα… για τη Νεάπολη, που επικράτησε εκτός έδρας με γκολ του Νοκάι επί της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, ενώ ξεκούραστους τρεις βαθμούς πήραν Άρης Σούδας και Ρεθυμνιακός.

ADVERTISING

Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής:

[wpse_matches competition=1027 status=”live, result” cdate=”2021-05-26″]

Η βαθμολογία:

ADVERTISING

[wpse_standing competition=”1027″]

Η επόμενη αγωνιστική:

[wpse_matches competition=1027 status=”fixture” cdate=”2021-05-30″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ