Ευχαρίστησε την Περιφέρεια Κρήτης ο Αστέρας Ρεθύμνου

Η ομάδα του Αστέρα Ρεθύμνου, ευχαρίστησε θερμά τόσο την Περιφέρεια Κρήτης, όσο και τον Περιφερειάρχη, Σταύρο Αρναουτάκη, για την στήριξη του στην φετινή προσπάθεια της γυναικείας ομάδας, στην Α’ Εθνική ποδοσφαίρου Γυναικών.

Το ευχαριστώ του Αστέρα: «Για ακόμη μία φορά η Περιφέρεια Κρήτης και ιδιαίτερα ο Περιφερειάρχης μας κ. Σταύρος Αρναουτάκης αποδεικνύουν έμπρακτα την αγάπη και την στήριξη τους για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και το ποδόσφαιρο.

Η οικογένεια του ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ και το γυναικείο τμήμα του συλλόγου μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ και προσωπικά τον Περιφερειάρχη κ. ΣΤΑΥΡΟ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ για την στήριξη του στην φετινή μας προσπάθεια στην συμμετοχή μας στην Α’ Εθνική ποδοσφαίρου Γυναικών.

Τηρώντας στο έπακρον τις δεσμεύσεις τους, κάλυψαν τα έξοδα μετακίνησης της γυναικείας ομάδας μας σε δύο ταξίδια στην Αττική στο φετινό πρωτάθλημα, συμβάλλοντας σημαντικά στην φετινή παρουσία μας, μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της χώρας μας».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.