Δύο ακόμη ανανεώσεις στον ΠΑΟ Δειλινών!

Στο πλαίσιο των ανανεώσεων στον ΠΑΟ Δειλινών, η ομάδα του Μάνου Μιχελάκη, προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές, Κώστα Αποστολάκη και Νίκου Πασσά.

Μετά τις ανανεώσεις των Βιστάκη, Σταματάκη και Αδαμάκη, ήρθε η σειρά ακόμη δύο ποδοσφαιριστών, να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με το σωματείο των «πρασίνων». Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα των Δειλινών, έχει ξεκινήσει ήδη το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, ενώ εκτός από τις ανανεώσεις, κοιτάζει και στα τοπικά πρωταθλήματα, για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις για τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών: «Συμφωνία ανανέωσης της συνεργασίας με τον πολύ αξιόλογο ποδοσφαιριστή μας Αποστολάκη Κώστα. Ο Π.Α.Ο Δειλινών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο ποδοσφαιριστής μας Αποστολάκης Κώστας θα συνεχίσει και φέτος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας. Η βοήθεια του κρίνεται εξαιρετικά πολύτιμη στο δύσκολο πρωτάθλημα Α2 ΕΠΣΗ. Κώστα Αποστολάκη ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

«Στο πλαίσιο των ανανεώσεων της συνεργασίας που προχωρεί το σωματείο Π.Α.Ο Δειλινών με τους ποδοσφαιριστές του, σειρά έχει ο Πασσάς Νικόλαος. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν για ακόμη ένα χρόνο την συνεργασία τους στο  δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ. Νίκο Πασσά ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά γεμάτη υγεία με  πολλές συμμετοχές στους αγώνες».