Με πίστη για το διπλό στο Ρέθυμνο ο Ηρόδοτος

Την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Ρεθύμνου ολοκληρώνει το απόγευμα της Τρίτης ο Ηρόδοτος έχοντας μόνο ένα στόχο. Τη νίκη.

Η ομάδα της Αλικαρνασσού μετά από τη νίκη που πανηγύρισε την Κυριακή κόντρα στον Άρη Σούδας επικεντρώνεται στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Ρεθύμνου, έχοντας μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς και το καλό ποδόσφαιρο προκειμένου να παραμείνει η ομάδα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να έχει μετά στα… χέρια της την υπόθεση πρωτάθλημα στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές.

Στην προσπάθεια αυτή ο Μανώλης Σκύβαλος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Κανδηλάκη, ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από πρόβλημα στην γάμπα και είναι πιθανό να χάσει και το υπόλοιπο της σεζόν, αφού ο τραυματισμός του χρειάζεται ειδική διαχείριση.

Μάλιστα ο νεαρός τεχνικός θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους Κασαπάκη, Γαρεφαλάκη, που έχουν κάποια μικροπροβλήματα, ωστόσο οι πιθανότητες να είναι στην διάθεση του είναι με το μέρος τους.

Στον Ηρόδοτο δεν θέλουν να χάσουν την ευκαιρία να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και με… συνταγή Άρη Σούδας θα παλέψουν για τους τρεις βαθμούς κόντρα σε μια ομάδα που θα παίξει τα πάντα για την παραμονή της.