Έφερε… γούρι η Κ18 Candia-Δαμάστα

Η Κ18 Candia-Δαμάστα, βρέθηκε στο γήπεδο της Δαμάστας για τον κρίσιμο αγώνα με τον Αστέρα Ρεθύμνου, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 10ου ομίλου της Γ Εθνικής και όπως φάνηκε ήταν… γούρικη, καθώς η Δαμάστα πήρε μία πολύτιμη νίκη με σκορ 1-0!

Την Κυριακή (23/05) οι νεαροί αθλητές βρέθηκαν στο γήπεδο της Δαμάστας, μαζί με τον πρόεδρο της Κ18, Γιάννη Γαρεφαλάκη και τον αντιπρόεδρο, Γιάννη Σταματάκη ενώ το παρών έδωσε και ο ιδιοκτήτης του Club Candia Sport, Χρήστος Καταρτζόγλου.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Candia Sport: «Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της Γ’ Εθνικής ανάμεσα στη Δαμάστα και τον Αστέρα Ρεθύμνου είχαν τα παιδιά της Κ18 CANDIA-ΔΑΜΑΣΤΑΣ.
Την Κυριακή βρέθηκαν στο γήπεδο της Δαμάστας μαζί με τον πρόεδρο της Κ18 κ. Γιάννη Γαρεφαλάκη και τον αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Σταματάκη. Παρών στο γήπεδο ήταν και ο ιδιοκτήτης του Club Candia Sport κ. Χρήστος Καταρτζόγλου.
Στο τέλος όλοι αποχώρησαν με χαμόγελα, αφού η Δαμάστα επικράτησε 1-0, με την παρουσία της Κ18 CANDIA-ΔΑΜΑΣΤΑΣ στο πλευρό της ομάδας να αποδεικνύεται γούρικη».