ΓΙΟΥΧΤΑΣ

Χωρίς προβλήματα ενόψει Αναγέννησης ο Γιούχτας!

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Χωρίς προβλήματα ενόψει Αναγέννησης ο Γιούχτας!
ΓΙΟΥΧΤΑΣ - ΠΟΑ / Photo Credits: ImageOnline - Στέφανος Ραπάνης
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Γιούχτα ενόψει της αναμέτρησης της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στην Αναγέννηση Ιεράπετρας!

Η ομάδα των Αρχανών πήρε ξεκούραστο «τρίποντο» καθώς αντιμετώπιζε τον Άρη Ρεθύμνου ο οποίος έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και έφτασε τους 20 βαθμούς και βρίσκεται κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής, χωρίς ωστόσο να το έχει πετύχει ακόμα.

Στα αγωνιστικά, οι προπονήσεις συνεχίστηκαν καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε αγωνιστική δράση, ενώ ο τεχνικός της ομάδας Άγγελος Κασσωτάκης είδε όλους του τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους ενόψει της ιδιαίτερα κρίσιμης αναμέτρησης.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΓΙΟΥΧΤΑΣ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα