Με υπογραφή Γ. Κοιλιάρα παρέμεινε στην κορυφή ο Ηρόδοτος!

Μέσα σε εννέα λεπτά ο Ηρόδοτος κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Κοιλιάρα πανηγύρισε τρεις ακόμα βαθμούς που τον κρατάει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Μανώλη Σκύβαλου ξεκίνησε με το πόδι στο… γκάζι πιέζοντας από το πρώτο λεπτό, έχοντας μια μεγάλη ευκαιρία στο 8ο λεπτό όταν ο Γκίνη βρέθηκε απέναντι από τον Βροντάκη, πρόλαβε να πλασάρει, όμως η μπάλα δεν έφτασε στην εστία, με τον διαιτητή να δίνει φάουλ στον νεαρό παίκτη του Ηροδότου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κοιλιάρας όμως δεν απείλησε.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη με τον Ηρόδοτο να χάνει μια ακόμα καλή ευκαιρία στο 20ο λεπτό όταν ο Γκίνη σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως ο Βροντάκης με δυσκολία έδιωξε.

Ένα λεπτό αργότερα ο Ηρόδοτος έχασε μια ακόμα κλασσική ευκαιρία για γκολ, όταν μετά από ωραίο συνδυσαμό Γκίνη, Κίσσα, ο τελευταίος σούταρε από πλάγια θέση στέλνοντας την μπάλα όμως ψηλά άουτ.

Στο 25ο λεπτό η ομάδα του Μανώλη Σκύβαλου «άγγιξε» το 1-0, όταν ο Κοιλιάρας σέντραρε, ο Γκίνη πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω.

Οι γηπεδούχοι στο 33o λεπτό, έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, όταν μετά από σέντρα ο Γκίνη πήρε την κεφαλιά, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά σε κενή εστία ο Καλαμιώτης έστειλε την μπάλα άουτ.

Κόντρα στην ροή της αναμέτρησης και στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία του Άρη Σούδας, η ομάδα των Χανίων πήρε προβάδισμα στο σκορ, όταν μετά από κόρνερ, ο Βουρβαχάκης, πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Γεωργίου.

Ο Ηρόδοτος μπήκε με το πόδι στο γκάζι και με στόχο να φέρει γρήγορα το ματς στα ίσα και να διεκδικήσει τη νίκη.

Η πίεση ήταν ασφυκτική και στο57ο λεπτό κατάφερε να πετύχει το γρήγορο γκολ, όταν ο Γιάννης Κοιλιάρας εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Βροντάκη που έχει ευθύνη.

Το σκηνικό ήταν παρόμοιο και στην συνέχεια με τον Ηρόδοτο να έχει την ψυχολογία με το μέρος του. Μάλιστα λίγα λεπτά αργότερα κατάφερε να φέρει «τούμπα» το παιχνίδι, όταν ο Δημήτρης Κοιλιάρας κέρδισε πέναλτι και ο Γιάννης από την άσπρη…βούλα ευστόχησε κάνοντας το 2-1.

Από εκεί και μετά οι παίκτες του Μανώλη Σκύβαλου διαχειρίστηκαν το παιχνίδι και χωρίς να απειληθεί η εστία του Γεωργίου κατάφεραν να το κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα μέχρι το τέλος πανηγυρίζοντας μια πολύ σπουδαία νίκη που τους κρατάει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Γ’ Εθνικής.

Ηρόδοτος: Γεωργίου, Καργιωτάκης(65’ Λούσι), Λουμπάκης, Αργκιλέσι, Κίσσας, Γκίνη(65’ Ζαφείρης), Κοιλιάρας Γ., Χαρίτος, Ποτουρίδης(75’ Γαρεφαλάκης), Κοιλιάρας Δ.(92’ , Καλαμιώτης(46’ Μυλωνάς)

Άρης Σούδας: Βροντάκης, Βουρβαχάκης, Δρακάκης, Βαρδάκης, Μποτωνάκης, Ρουσάκης(79’Μιχαλόπουλος), Πατελάκης, Ροκάκης, Σουλιάρης, Στεφανίδης, Μαναρώλης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P